Tuborg Zene: Amikor a sör a zene legjobb barátja

Above & Beyond - Niklas Rosen 2.jpg

A Tuborg ad valamit a zenének, és a zene is ad valamit a Tuborgnak. Együtt mindketten a legjobb formánkat hozzuk. Élőben. Egy olyan közönséggel, akinek a vérében van a zene, épp úgy, mint nekünk, akik tudjuk, hogy a zene élőben az igazi, a kezünkben egy üveg jéghideg Tuborggal, baráti társaságban.

 A Tuborg 1979-ben kezdte el támogatni a koppenhágai Jazz Fesztivált. Pár évvel később, 1983-ban szerveztük meg az első Zöld Koncertet, erre az egynapos zenei fesztiválra azóta is minden évben sor kerül.

 

2002-ben a Tuborg a Roskilde Festival, a legnagyobb skandináv fesztivál állandó támogatója lett.

Számos más alkalommal is együttműködünk az ország legnagyobb fesztiváljaival és eseményeivel. Valahányszor egy szabadtéri zenei fesztiválon szórakozol, fogadhatsz a  gumicsizmádban, hogy a Tuborgnak köze van hozzá.

Musikhjælp (Segítség a zenéhez)

Az ismert fesztiválok és események támogatásán kívül fiatal zenészeket is szponzorálunk.

Kezdő zenészként lehet annyi energiád és akkora libidód, mint egy rocksztárnak, de valószínűleg jóval kevesebb pénzből gazdálkodsz. Menj csak fel a Tuborg Musikhjælp-re: ez egy olyan site, ahol a bandák segítséget kérhetnek élő fellépéseikhez, hogy ne a logisztikára kelljen koncentrálniuk, hanem a zenével foglalkozhassanak. Évente több mint 100 zenekar indul turnézni a Tuborg segítségével.

A Tuborg által szponzorált busszal turnézni óriási különbség.

 

A megspórolt pénzből fizethetjük az alkalmazottakat, normális helyen alhatunk és jut valamennyi magunkra is. Ez nagyon szuper érzés!

The Eclectic Moniker, Dánia

Már sokszor utaztunk a Tuborg Musikhjælpnek köszönhetően, ezért nagyon hálásak vagyunk.

Így, hogy van buszunk, egy csomó pénzt spórolunk a nem túl nagy büdzséből, plusz biztonságosan és kényelmesen utazhatunk oda, ahova szeretnénk.

Fribytterdrømme, Dánia

  • Forrás: Tuborg Zene