A Tuborg Alapítvány: a társadalom a mi ügyünk

concert at vega

A skandináv üzleti élet szerves része, hogy adjunk is valamit a társadalomnak. Ezért amikor a sörfőzdénk elkezdte meghódítani a világot, elgondolkodtunk, hogyan tudnánk hozzásegíteni még több álmodozót a sikerhez.

1931-ben hoztuk létre a Tuborg Alapítványt azzal a céllal, hogy olyan – az önkéntesség által vezérelt – kezdeményezéseket támogassunk, amik alulról jövő, pozitív változásokat hozhatnak a társadalomnak. Ez egy csodálatos utazás, és közben azt is megtanultuk, hogy a zene egy különleges eszköz arra, hogy összehozzuk az embereket, hidakat építsünk, és sok dolgot elérjünk a közösségeinkben.

“A TUBORG ALAPÍTVÁNYNÁL MI HISZÜNK A KÖZÖSSÉGBEN. AZZAL, HOGY EGYÜTT DOLGOZUNK EGY KÖZÖS CÉLÉRT, KITOLHATJUK A HATÁROKAT, ÉS VALAMI ÚJAT ALKOTHATUNK. OLYAT, AMI AZ ÉRINTETTEK ÉS AZ EGÉSZ TÁRSADALOM ELŐNYÉRE VÁLIK.”

 

A Tuborg Alapítvány a mai napig is minden évben megkapja az osztalékunk 30%-át. Indulása óta már több mint 900 millió dán koronával járult hozzá mintegy 15 500 projekthez. Itt bemutatunk néhányat a legutóbbi zenei fókuszú projektjeink közül, de folyamatosan dolgozunk újabb és újabb izgalmas projekteken. Térj vissza máskor is, hogy képben legyél a legújabbakkal!

Itt nézheted meg, milyen projekteken dolgozunk: tuborgfondet.dk

tuborg foundation logo